Blogg

Inser en sak och det är at jag har löjligt mycket gröna växter, hela mitt jäkla vardagsrum är ju fullt av dom. Får snart inte plats med annat.

Men om man ska tro de ekonomiska rapporterna som kommer ideligen så kommer bostadsbubblan tydligen snart att spricka eftersom svenska fastigheter är så övervärderade och då kan det ju bli tufft att klara sig så kanske att man skulle satsa på växtuthyrning för att få in lite pengar vid sidan :P

 

Nä skoja bara, fast jag hörde faktiskt talas om att det finns växtuthyrning på en del ställen. Vem tusan vill hyra en massa växter då?

 

Men åter till det allvarligare, om rapporterna stämmer så får man väl hoppas att det inte blir så illa som i USA. Förstår inte riktigt hur det kan bli på detta vis om det är något land där man utan vidare borde få plats för alla så är det väl här i Sverige.

Men, men en fastighetskris är på upptågande och tydligen är Sverige det land där priserna ökat mest de senaste 10 åren http://www.expressen.se/ekonomi/1.2225665/krisen-pa-irland-hotar-sveriges-bopriser

 

Hela 116% det är ju faktiskt helt jäkla sjukt och vadå bostadsbrist egentligen. Kan man verkligen säga att vi har det, tycker inte jag för Sverige är ju betydligt mer än 08 regionen men det är väl som vanligt bara 08 som räknas och där är det tufft. Men flytta nån annanstans då för tusan. I resten av landet möjligtvis med vissa lokala undantag i Gbg och Malmö så är det då banne mig ingen bostadsbrist i alla fall.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed