Blogg

Leksaker från en annan kontinent


skrivet den 03 dec av Mette, klockan:10:50

Usch, fy och blörk säger jag bara

http://www.expressen.se/sex/katerina/1.2234050/varfor-duger-inte-vi-svenska-man

 

Finns såna män verkligen i verkligheten :O

En man som frågar vad det är för fel på svenska män gällande svenska kvinnor. Tydligen får han ”inte till det” med svenska tjejer men när han är i Asien flockas kvinnorna runt honom och alla vill ha honom men det är ju liiiite jobbigt för stackaren för det är ju så himla dyrt att ta med sig dom hem till Sverige!!!!!!!!!!!!!!

 

Saknar nästan ord (fast bara nästan) är dtta verkligen en seriös fråga, hoppas INTE det. Att köpa hem leksaker från Asien är så jäkla äckligt så det är inte sant, tror korkskallen verkligen att dom vill ha honom. Han kan inte tänka lite längre och kanske snarare se varför i så fall. Jo för det liv som han kan erbjuda dom här. Det är synd om kvinnorna men framförallt häpnar jag över män som tänker såhär. Han kanske snarare skulle fråga sig varför inte svenska kvinnor är intresserade a v honom, förmodligen för att han är en dryg snuskpelle med en sjuk kvinnosyn. Här behöver inte kvinnor män för att varken ta sig nånstans eller kunna leva, här är kvinnorna fria på riktigt och det betyder även fria att välja bort neandertalare till snuskgubbar.

Tack gode gud för det säger jag bara för det är nästan så man mår illa när man läser detta. Tänk om dylika personer kunde hålla sig till att istället köpa leksaker från internet istället för verkliga kvinnor som kommer från misär till sina nya fångvaktare.


Currently rated 1.0 by 1 people

  • Currently 1/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed