Blogg

Surar fortfarande över kvinnor som ses som leksaker


skrivet den 06 dec av Mette, klockan:01:41
Sen förra inlägget angående män som vill ha ”leksaker” från en annan kontinent har jag känt mig rätt nöjd med att vara singel. Men ibland är det inte så kul framförallt inte nu när julen börjar närma sig. Får förresten ta tag i julklappar snart, tur att det finns såna här guider då
http://www.expressen.se/levabo/1.1801401/101-klappar-for-alla-planbocker

Jag är förresten en större idiot än vad som borde vara tillåtet. För ett antal månader sedan så kom en av mina kompisar och berättar helt förstörd om att hon kört runt i sin bil och undrat varför den lät så konstigt. Till slut kom hon på att kolla oljan och hade då knappt nån kvar. SOM jag retat henne för detta och vad fan gör jag själv.
Jo idag kom jag på att jag kanske skulle kolla oljan i min bil eftersom jag inte gjort detta och gissa vad.
Det var så KRUTTORRT att jag inte fick nån olja på stickan över huvud taget!
I övrigt så lyckas jag med att vara både i full gång men ändå ha pisstråkigt på samma gång. Fattar inte varför alla mina vänner ska vara i förhållanden nu när jag blivit singel igen Det är ju inte alls något bra, nyss var det tvärtom. Vi kanske borde försöka synka våra liv lite bättre *fniss*Fast jag har ju några st att festa med iaf, dessutom har jag tagit upp lite kontakter från förr.Har blivit bjuden både till en massa underliga ställen/länder i vinter men jag vete fan (kanske rädd för att missuppfattas som en leksak ;)). Vet att de flesta nog skulle tycka att det lät hur skoj som helst men jag har redan rest så mkt innan att jag är inte så sugen på det.Ja ja den som lever får se

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed